Muutamia esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista

 

Kehitystiimimme on osallistunut vuosien mittaan lukuisiin ohjelmistoprojekteihin ja IT-kehityshankkeisiin. Esittelemme joitakin esimerkkejä ohjelmistoratkaisuistamme.

 

 

Graafinen suunnitteluohjelmisto

Teollisuuden merkintäratkaisut, graafinen suunnittelu, painotalot

 

Toteuttamallamme selainpohjaisella ja helppokäyttöisellä graafisella suunnitteluohjelmistolla pystyvät käyttäjät suunnittelemaan omia käyntikortteja, työmaakortteja, esitteitä, osoitelappuja, tulostintarroja sekä paljon muuta. Luonnokset ja valmiit pohjat tallentuvat tietokantaan, ohjelmisto tuottaa automaattisesti painovalmiin PDF-tiedoston, joka voidaan lähettää sellaisenaan painatukseen.

Sisäänrakennettun ISO 7010 piktogrammikirjaston ja monipuolisen viivakoodigeneraattorin (30+ eniten käytettyä 1D- ja 2D-viivakoodia, mm. Code128, DataMatrix ja QR) ansiosta soveltuu ohjelmisto monenlaisten tarrojen, etikettien, kylttien ja kilpien suunnitteluun. Osoitelaput ja tulostintarrat voidaan tulostaa paikallisesti, ohjelmisto tukee yleisempiä tarratulostimia, mm. Brother ja Epson merkkisiä.

Ohjelmiston tuomat konkreettiset hyödyt: käynti- ja työmaakorttien suunnittelu talon sisällä hyödyntämällä valmiita pohjia tuo kustannussäästöjä; tulostintarroja sekä etikettejä voidaan hallita ja tulostaa keskitetysti; poistuu riippuvaisuus tarratulostinvalmistajien omista suunnitteluohjelmistoista; ohjelmiston selainpohjaisuus ja alustasta riippumattomuus helpottaa käyttäjien työtä merkittävästi.

Ohjelmiston toteuttamisessa käytettyjä teknologioita:

Bootstrap   PHP   JavaScript   jQuery

 

 

Resurssienhallinta- ja ajanvarausjärjestelmä

Autokorjaamot, autopesulat, parturi-kampaamot, muut palvelualat

 

Toteuttamamme tehokas ja helppokäyttöinen selainpohjainen resurssienhallinta- ja ajanvarausjärjestelmä mahdollistaa tilaajan asiakkaille entistä helpomman tavan tehdä ja hallita omia ajanvarauksia. Järjestelmä tukee iCalendar-tiedostoformaattia, joka mahdollistaa ajanvarauskalenterin saumattoman integroinnin Outlookin ja Googlen kalenterien kanssa, jolloin saapuneet uudet ajanvaraukset näkyvät tilaajan työntekijöillä heti älypuhelimessa.

Ohjelmiston tuomat konkreettiset hyödyt: ajanvarausten luominen ja hallinta helpottuvat; resurssien hallinta helpottuu; mahdollisuus vastaanottaa maksu ajanvarauksen yhteydessä vähentää peruutuksia.

Ohjelmiston toteuttamisessa käytettyjä teknologioita:

Bootstrap   PHP   JavaScript   jQuery

 

 

Toiminnanohjausjärjestelmä

Ympäristöala

 

Ympäristöalan asiantuntijayritykselle toteutettu toiminnanohjausjärjestelmä toi asiakkaalle merkittävät kustannussäästöt jo ensimmäisen käyttövuoden aikana. Toteutus sisälsi asiakas- ja tilaushallinnan sekä laskutuksen lisäksi myös järjestelmäintegraatiot ulkopuolisiin tietojärjestelmiin.

Ohjelmiston tuomat konkreettiset hyödyt: tehokkuuden mittaaminen ja tilastointi helpottuvat merkittävästi; päällekkäiset toiminnot tietojen syöttämisessä järjestelmästä toiseen ja paperinen asiakirjahallinta vietiin minimiin.

 

 

Tilaus- ja varastonhallintajärjestelmä

Kaupan ala

 

Mustekasettien ja tulostintarvikkeiden vähittäismyyntiä harjoittavalle yritykselle toteutettu tilaus- ja varastonhallintajärjestelmä. Järjestelmä integroitiin yrityksen verkkosivun kanssa, mahdollistaen näin tilausten vastaanoton suoraan yrityksen nettisivuilta. Tilausjärjestelmään yhdistetyn älykkään hakukoneen ansiosta pystyi asiakas nopeasti löytämään tulostimeensa sopivat tuotteet joko tulostinmallin tai kasettikoodin perusteella.

 

 

Asiakashallintajärjestelmä

Perintäala

 

Laki- ja perintätoimistolle toteutetun asiakashallintajärjestelmän myötä pystyi yritys tehostamaan toimeksiantojen käsittelyä ja asiakasviestintää. Sovellus toteutettiin selainpohjaisena ja alustasta riippumattomana.

 

 

Meiltä löytyy kokemusta hyvin monenlaisten toimialojen yritysten ja virastojen ohjelmistojen suunnittelusta – ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Aloitetaan heti!

Jätä soittopyyntö tai ota suoraan yhteyttä henkilökuntaamme

Aloituskonsultaatio on asiakkaillemme maksutonta.